Tojásos gomba hozzávalók:

250 g gomba

1 vöröshagyma

2 evőkanál vaj

1 teáskanál liszt

felaprózott zöldfűszerek

1 csésze húsleves

1 csésze tejföl

4 keményre főtt tojás

1/2 citrom

Tojásos gomba elkészítése:

Tisztítsd meg a gombákat, többször is mosd meg hideg vízben, majd tedd kivajazott tepsibe, melynek az aljára szórj előtte egy csipet sót.

Fedd le az edényt, majd hagyd sülni a gombákat 15 percig alacsony lángon, öntsd fel a húslevessel, majd folytasd a főzést.

Egy csésze tejfölbe keverj bele 1 teáskanál lisztet és felaprózott zöldfűszereket, majd 15 perc múlva öntsd hozzá a gombákhoz.

Sózd meg, és főzd további 10 percet. Facsard bele fél citrom levét, majd állítsd meg a lángot.

Díszítsd keményre főtt tojásal (karikákra vágva).

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc