Töltött gomba hozzávalók:

500 g gomba

3 evőkanál olaj

bors

apróra vágott petrezselyem

Töltött gomba elkészítése:

A töltött gomba elkészítéséhez válaszd ki a nagyobb gombákat, tisztítsd meg, vágd le a szárukat, mosd meg, és csorgasd le őket. Daráld apróra a megtisztított szárakat, majd ízesítsd sóval, borssal és petrezselyemmel.

Helyezd el a gombákat egy tepsibe, töltsd meg minden kalap belsejét a fűszeres keverékkel, sózd meg, locsold le olajjal, és tedd sütőbe 15-20 percre.

Mikor a töltött gomba elkészült, tálald egy tálcán, és locsold meg tetejüket a tepsiben maradt zafttal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc