Töltött gombafejek böjtre hozzávalók:

1 kg megfelelő nagyságú friss gomba

olaj

petrezselyem

bors

citrom

Töltött gombafejek böjtre elkészítése:

Válogass szép fehér gombákat, mosd meg őket egy kevés citromlében, hogy ne feketedjenek meg. Tedd őket egy tálba és hintsd meg mindegyiket sóval.

Födő alatt lassú tűzön hagyd megpuhulni a gombákat. Aprítsd fel a gombaszárakat és párold meg egy kevés olajon.

Amikor jól megpuhult, hagyd kihűlni, majd keverj bele aprított petrezselymet és borsot és töltsd meg vele a kihűlt gombafejeket.

A töltött gomba hidegen fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc