Töltött pisztráng hozzávalók:

1 pisztráng
1 csésze főtt rizs
3 kisebb paradicsom
3 szárított paradicsom
1 kisebb hagyma
1 szelet gyömbér
50 g fenyőmag
szeletelt mandula
néhány evőkanál olívaolaj
Provence fűszerkeverék
só, bors

Töltött pisztráng elkészítése:

A felaprózott hagymát párold meg 2 evőkanál olívaolajban.

Mikor üveges lesz, és kicsit megpirult a széle, add hozzá az apróra vágott gyömbért. Keverd jól össze, tedd félre, és fedd le.

Egy edényben keverd össze a rizst, a friss, szárított, felaprózott paradicsomot, a fenyőmagvakat, a pirított mandulákat, a párolt hagymát, a Provence fűszerkeveréket, sót és borsot.

A halat helyezd el egy alufólián vagy sütőpapíron, majd töltsd meg a rizses keverékkel. Locsold meg olajjal, és csomagold össze.

Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt elkészül.

Salátával és citrommal szolgáld fel.

A töltött pisztráng receptet Roxana ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc