Töltött tojás hozzávalók:
5 db keményre főzött tojás
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál tejföl
1 kávéskanál mustár
1 evokanálnyi apróra vágott vöröshagyma
fűszerek ízlés szerint
bazsalikom
petrezselyem zöldje
zellerlevél (apróra vágva)
só
bors
reszelt sajt
apró kockákra vágott bacon szalonna
Töltött tojás elkészítése:
A kifőtt tojásokat megpucoljuk, kettévágjuk, a sárgáját külön tálba összegyűjtjük.
A sárgáját összekeverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel, vöröshagymával és a fűszerekkel. Alaposan összedolgozzuk, majd visszatöltjük a fehérjébe.
Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és a nagyon apróra vágott bacon szalonnával.Előmelegített sütőben közepes lángon 10 percig sütjük.
Melegen köretként tálaljuk.
0 hozzászólás