Töltött tojás hozzávalók:

5 db keményre főzött tojás

1 evőkanál majonéz

1 evőkanál tejföl

1 kávéskanál mustár

1 evokanálnyi apróra vágott vöröshagyma

fűszerek ízlés szerint

bazsalikom

petrezselyem zöldje

zellerlevél (apróra vágva)

bors

reszelt sajt

apró kockákra vágott bacon szalonna

Töltött tojás elkészítése:

A kifőtt tojásokat megpucoljuk, kettévágjuk, a sárgáját külön tálba összegyűjtjük.

A sárgáját összekeverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel, vöröshagymával és a fűszerekkel. Alaposan összedolgozzuk, majd visszatöltjük a fehérjébe.

Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és a nagyon apróra vágott bacon szalonnával.Előmelegített sütőben közepes lángon 10 percig sütjük.

Melegen köretként tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc