Tonhalas és túrós lepény hozzávalók:

6 főtt burgonya

1 tonhalkonzerv

10 dkg tehéntúró

1 kis fej hagyma

2 tojás

só, bors

2 evőkanál tejföl

1 teáskanál aludttej

Tonhalas és túrós lepény elkészítése:

A tonhalas és túrós lepény egy hagyományos francia recept, azonban helyiségről helyiségre változik.

Először is kibélelsz egy tepsit sütőpapírral.

Belehelyezel egy réteg hideg, főtt krumpli szeletet. Sózod, borsozod.

Megszórod tonhallal, tehéntúróval és hagyma karikákkal.

Felvered a tojásokat, ízlés szerint sózod, borsozod. Hozzáadod a kaprot és a tejfölt. Aludttejjel hígítod, majd a burgonyára öntöd.

Parmezánt reszelsz a tetejére és a forró sütőbe teszed.

Zöld salátával tálalod.

A receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc