Tonhalas vegyes tál hozzávalók:

egy tonhal konzerv

100-150 g hosszúkás szemű rizs

50-100 g fekete olajbogyó

3 kanál majonéz

3 tojás

3 paradicsom

Tonhalas vegyes tál elkészítése:

Egy tálca vagy kerek tányér közepére öntsd ki a lecsurgatott tonhalat (amire néhány csepp citromlevet is csöpögtethetsz), köré pedig tedd a megfőzött és kihűlt rizst, amit előzőleg összekevertél a pikáns majonézzel (keverj bele mustárt, borsot és citromlevet).

Paradicsomszeletekkel, tojáskarikákkal és olajbogyóval díszítsd a tálat.

Egyszerű és egészséges halétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc