Tonhalsaláta narancs kehelyben hozzávalók:
1 db konzerv tonhal (aprítva)
kis doboz konzerv kukorica
1 fej vörös hagyma
étolaj
1 db tojás
1 db narancs
½ citrom
1 csipetnyi só
1 csipetnyi bors
Tonhalsaláta narancs kehelyben elkészítése:
A mi ajánlatunk tonhal dekoratívan tálalva egy narancsból készített csészében. Egy kis kreativitással bármilyen receptből ízletes ételt készíthetünk.
A tojást keményre főzzük, meghámozzuk és kivesszük a sárgáját. Miután kihűlt, az olajjal és a citromlével 2-3 evőkanálnyi majonézt készítünk belőle (ízlés szerint).
A narancsnak a felső részét levágjuk úgy, hogy tudjuk kikotorni a belét. Hasítsunk 5 csíkocskát a narancs oldalán úgy, hogy majdnem a narancs aljáig érjen, és a középen megtűrjük azokat, hogy szirmoknak tűnjenek.
A halat a kukoricával és a majonézzel elvegyítjük.
Maghámozzuk a hagymát, és kis kockákra vágjuk.
Tálalás előtt hozzáadjuk a hagymát. Miután a hagymát hozzáadtuk, megtöltjük a narancsot, és már tálalhatjuk is.
A receptet IriA ajánlotta.
0 hozzászólás