Tonhalsaláta narancs kehelyben hozzávalók:

1 db konzerv tonhal (aprítva)

kis doboz konzerv kukorica

1 fej vörös hagyma

étolaj

1 db tojás

1 db narancs

½ citrom

1 csipetnyi só

1 csipetnyi bors

Tonhalsaláta narancs kehelyben elkészítése:

A mi ajánlatunk tonhal dekoratívan tálalva egy narancsból készített csészében. Egy kis kreativitással bármilyen receptből ízletes ételt készíthetünk.

A tojást keményre főzzük, meghámozzuk és kivesszük a sárgáját. Miután kihűlt, az olajjal és a citromlével 2-3 evőkanálnyi majonézt készítünk belőle (ízlés szerint).

A narancsnak a felső részét levágjuk úgy, hogy tudjuk kikotorni a belét. Hasítsunk 5 csíkocskát a narancs oldalán úgy, hogy majdnem a narancs aljáig érjen, és a középen megtűrjük azokat, hogy szirmoknak tűnjenek.

A halat a kukoricával és a majonézzel elvegyítjük.

Maghámozzuk a hagymát, és kis kockákra vágjuk.

Tálalás előtt hozzáadjuk a hagymát. Miután a hagymát hozzáadtuk, megtöltjük a narancsot, és már tálalhatjuk is.

A receptet IriA ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc