Tunéziai húsos brik hozzávalók:

10 brik

egy jó maréknyi darálthús (bárány, marha, vagy amit szeretsz)

egy jól megpárolt paradicsom (püré) vagy néhány evőkanál paradicsompaszta

egy kis megpárolt hagyma (ha szereted)

néhány csipet őrölt bors

egy kis köménypor

tojás

3 kocka krémsajt (lehet camembert is)

Tunéziai húsos brik elkészítése:

A brik lapok alapvetően kerekek, de félbe vághatod őket. Vegyél egy fél lapot és tegyél bele egy kis húsos tölteléket (a hús legyen nyers) és egy darab sajtot.

Tekerj egyet rajta, majd hajtsd be a széleit és tekerd fel az egészet. Helyezd őket a nyílással lefelé (nem kell bekenni vízzel vagy tojással).

És mehetnek sülni a serpenyőbe (sütheted olívaolajban is, talán ízletesebbek lesznek).

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc