Túró Puffancs hozzávalók:

4 személyre

50 dkg liszt

1/4 kg túró

1 doboz tejföl

1 csomag vaniliás cukor

1 darab tojás

1 kávéskanál szódabikarbóna

5 dkg cukor

1 csipetnyi só

zsir vagy olaj a sütéshez

Túró Puffancs elkészítése:

A túró puffancshoz a hozzávalókat a felsorolt sorrendben összekeverjük és fél órát pihenni hagyjuk, majd evőkanállal a forró zsiradékba rakjuk.

Vigyázzunk arra, hogy 5-6-nál többet ne tegyünk bele, mert általában megkel.

Ha elég ügyesek voltunk, a galuskák saját maguktól megfordulnak.

Kihűlés után viszonylag erős vaníliás cukorba forgatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc