Túrógolyók hozzávalók:

10-15 dkg juhtúró

15-20 dkg tehéntúró

1-2 kanál tejföl (ha nem áll össze)

oregánó

fokhagyma granulátum

reszelt sajt

szezámmag

petrezselyemzöld

Túrógolyók elkészítése:

A túrót villával áttörjük, ízlés szerint sózzuk, szórunk bele oregánót, fokhagymaport. Összekeverjük, majd vizes kézzel kis golyókat formázunk belőle.

Ha nem áll össze a massza, akkor adjunk hozzá tejfölt.

A golyókat forgathatjuk szezámmagba vagy petrezselymes reszelt sajtba.

Nagyon ízletes és mutatós előétel, elkészítése nagyon egyszerű.

Tálalásig hűtőben tároljuk, tálaláskor szúrjunk a golyókba egy-egy ropit.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc