Túrós előétel kenyér hozzávalók:

200 g szalámi

200 g párizsi

200 g sajt (sós túró)

4 evőkanál olaj

20 g margarin

300 g leforrázott spenót

8 db tojás

1 evőkanál mustár

8 evőkanál liszt

sütőpor

só, bors

Túrós előétel kenyér elkészítése:

A szalámit és a párizsit apró kockákra vágjuk, a túrót vagy sajtot pedig lereszeljük. A tojást, margarint, olajat, mustárt és lisztet összekeverve készítünk egy puha tésztát.

A leforrázott és felvagdalt spenótot pedig összekeverjük a sajttal, szalámival, párizsival és fűszerekkel. Beleöntjük a masszát egy kivajazott és lisztezett tálba és közepes tüzön hagyjuk sűlni.

Miután teljesen kihűlt, felszeletelve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 55 perc