Túrós előétel kenyér hozzávalók:
200 g szalámi
200 g párizsi
200 g sajt (sós túró)
4 evőkanál olaj
20 g margarin
300 g leforrázott spenót
8 db tojás
1 evőkanál mustár
8 evőkanál liszt
sütőpor
só, bors
Túrós előétel kenyér elkészítése:
A szalámit és a párizsit apró kockákra vágjuk, a túrót vagy sajtot pedig lereszeljük. A tojást, margarint, olajat, mustárt és lisztet összekeverve készítünk egy puha tésztát.
A leforrázott és felvagdalt spenótot pedig összekeverjük a sajttal, szalámival, párizsival és fűszerekkel. Beleöntjük a masszát egy kivajazott és lisztezett tálba és közepes tüzön hagyjuk sűlni.
Miután teljesen kihűlt, felszeletelve tálaljuk.
0 hozzászólás