Túrós-puliszkás házi kolbász hozzávalók:

50 dkg füstölt kolbász

30 dkg túró

kukoricadara

2 tojás

10 dkg tejföl

olaj

Túrós-puliszkás házi kolbász elkészítése:

A kukoricadarából hagyományos módon puliszkát főzünk. A kolbászt vastag szeletekre vágjuk és egy zsírral megkent tepsiben pirosra sütjük.

A puliszka felét egy tepsi aljára öntjük, ráhelyezzük a karikákra vágott kolbászt és túrót, majd ismét egy rend puliszka, kolbász és túró következik.

A forró sütőben 15 percig sütjük, majd ráöntjük a felvert tojással összekevert tejfölt és további 5 percig sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc