Túrós sütemény hozzávalók:

A tésztához:

21 dkg kristálycukor

6 db tojás

4 csomag vanília puding

1 csomag sütőpor

A töltelékhez:

1 túró

25 dkg margarin (vaj)

25 dkg porcukor

1 citrom héja és leve

1 csomag vaníliás cukor

Túrós sütemény elkészítése:

A tésztához a cukrot gőz fölött elkeverjük a tojások sárgájával, majd levesszük a tűzről és külön tálba tesszük. A pudingot elkeverjük a sütőporral és beletesszük a tűzről levett tésztába. Ezután hozzákeverjük a 6 tojásfehérjéből felvert habot.

Nem túl forró sütőben egyenletesen sütjük. A töltelék hozzávalóit habosra keverjük. Amikor a tészta kihűlt, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. A tetejét meghintjük porcukorral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc