Túróval és zöldséggel töltött burgonya hozzávalók:
10 közepes méretű burgonya
1 paprika
1 köteg petrezselyem
1 kis fej hagyma
100 g konzerv kukorica
1 fej fokhagyma
1 evőkanál vaj
100 ml tejföl
150 g friss túró
2 evőkanál mustár
só, bors
Túróval és zöldséggel töltött burgonya elkészítése:
A burgonyát főzd 20 percig.
Párold meg a paprikát, majd vágd apróra a zöldfűszerekkel együtt.
Forró olajban párold meg a hagymát és fokhagymát is.
Add hozzá a paprikát és zöldfűszereket.
A tejfölből, túróból és mustárból keverj egy összeálló keveréket.
Hámozd meg a burgonyát, majd vájd ki a közepének egy részét.
A zöldségeket keverd össze a túróval, töltsd meg a burgonyákat, majd fűszerezd meg.
A sütőt melegítsd elő 225°C fokra, majd 10 percig süsd benne a burgonyákat.
Díszítsd petrezselyemmel és konzerv kukoricával.
0 hozzászólás