Újburgonya pikáns szósszal hozzávalók:

1 kg burgonya

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

5 paradicsom

1 kanál sűrített paradicsom

csípős pirospaprika

olaj

só, bors

Újburgonya pikáns szósszal elkészítése:

Párold puhára a felaprított hagymát és az áttört fokhagymát.

Add hozzá a felkockázott paradicsomot, egy kanál csípős paprikát és a sűrített paradicsomot.

Sózd, borsozd ízlés szerint és kevergesd addig, amíg a pikáns szósz megvastagszik.

A meghámozott és felkockázott burgonyát süsd pirosra, szedd tálba és öntsd rá a szószt.

Díszítsd olajbogyóval.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc