Vadított tarja szabad tüzön hozzávalók:

80 dkg sertéstarja

2 dl olaj

2 kávéskanál dúrvára őrült színes bors

1 evőkanál mustár

1 evőkanál ketchup

fél dl sör

Vadított tarja szabad tüzön elkészítése:

A hússzeleteket ujjnyi vastagságúra vágjuk, egyik oldalukat kissé megveregetve „bevadítjuk” az olajon masszával (az olajba belesózrjuk az őrölt színes borsot és összekeverjük a mustárral, ketchuppal és a sörrel).

A pácot a húsra kenjük, a húsokat zárható tálba rétegezzük.

A húsok közé hagymakarika, majoránna, rozmaring, tárkony – zöldfűzserek ízlés szerint – kerülnek.

Egy éjszakára hűtőbe tesszük, egyszer-kétszer átforgatjuk.

Sütés előtt megsózzuk.

Faszénparázson, cukkini, hagyma, fóliás burgonya társaságában grillezzük puhára.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc