Vajas szardíniával töltött uborka hozzávalók:

2 kis uborka

25 g szardínia (50 g-ot is használhatunk, vegyük ki a konzervből, és csepegtessük le)

300 g vaj

½ citrom

díszítésnek néhány szelet retek

só, fehér bors

Vajas szardíniával töltött uborka elkészítése:

A héjas uborkát 3 cm-es darabokra vágjuk, a belső részét eltávolítjuk.

A szardíniát keverjük össze a vajjal (habverőt is használhatunk), adjunk hozzá kevés citromlét, sót és fehér borsot.

Papírtölcsér segítségével töltsük meg az uborkákat.

Tegyük tálcára, retek szeletekkel díszítsük, előételként tálalhatjuk, vagy köretként roston sült hal mellé.

 

A receptet Rebella ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc