Vegetáriánus pörkölt hozzávalók:

cukkini

spárgatök

hagyma

olaj

zöldpaprika

paradicsompaprika

pirospaprika

Vegetáriánus pörkölt elkészítése:

50 dkg meghámozott cukkinit kettévágunk és felszeleteljük. 1 kisebb spárgatök magvas belét darabokra szedjük. 1 nagyobb fej összevágott hagymát 1 dl olajon megpirítunk.

Beleteszünk 2 darab felszeletelt zöldpaprikát és 1 felszeletelt paradicsompaprikát, majd megszórjuk 1 evőkanál pirospaprikával.

A tök belsejét a cukkinivel együtt ebbe a pörköltalapba tesszük. Sóval, fokhagymával, pirosarannyal ízesítjük. Húsz perc alatt puhára pároljuk, és ha majdnem kész, hozzáadunk 2 darab cikkekre vágott paradicsomot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc