Vegyes káposztasaláta hozzávalók:

fél fej vöröskáposzta

fél fej fehérkáposzta

ecet

olaj

cukor

4 zöldpaprika

4 paradicsom

köménymag

só, feketebors

Vegyes káposztasaláta elkészítése:

A salátalevet ízlés szerint elkészitjük vízből, ecetből, olajból, cukorból, sóból és ebben főzzük ki a vékony metéltre vágott káposztát (elobb a fehéret, aztán a vöröset), végül a vékony karikára vágott zöldpaprikát.

Ha külön főzöd a hozzávalókat, tálalhatod úgy, hogy a fehérkáposztát a tál közepére tesszük, köré a vöröset, meghintjük köménymaggal, legkívülre rakjuk a paprikát, és a paradicsommal díszítjük.

Utóbbit kissé megszórjuk sóval és borssal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc