Vegyes vágott savanyúság hozzávalók:

kevés kapor

1 db szőlőlevél

3 db babérlevél

10 szem egész bors

20 szem egészkömény

20 szem mustármag

10 szem koriandermag

2 db hegyes erős paprika

fél evőkanál kristálycukor

3 kávéskanál só

2 evőkanál 10%-os ecet

1-2 fej vöröshagyma szeletelve

egy réteg szeletelt zöldparadicsom

egy réteg szeletelt zöldpaprika

3-4 vékony szelet birsalma

Vegyes vágott savanyúság elkészítése:

A hozzávalókat a kiürült ruszlis vödröcskében készítem el, a leírt sorrendet betartva. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az edény megtelik. Hideg vízzel színültig töltjük, majd légmentesen lezárjuk és a vegyes savanyúságot már lehet is a polcra helyezni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc