Zelleres burgonyaszuflé hozzávalók:

4 darab közepes méretű burgonya

1 – 2 tojás

egy hagyma

2 darab átlagos méretű zeller

3/4 csésze liszt

3 evőkanál olaj

bors

Zelleres burgonyaszuflé elkészítése:

A nyers burgonyát lereszeljük és egy tiszta géz segítségével, kicsavarjuk belőle a levét. A hagymát és a zellert apróra reszeljük és összekeverjük a kinyomkodott burgonyával.

Hozzá keverjük a felvert tojást, a lisztet, az olajat, a sót és a borsot. Az egészet egy formába öntjük és betesszük a sütőbe, de előtte a tetejét lekenjük olajjal.

Erős lángon 30 percig sütjük, amíg megpirul. A diétázók ne tegyenek bele sót és borsot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc