Zöld diós juhsajtkrém friss pirítóson hozzávalók:

4 főre:

20 dkg juhtúró

20 dkg fetasajt

1 dl tejföl

fél deci extra szűz olívaolaj

őrölt feketebors

1 csokor petrezselyem

5 dkg Golden Food zölddió

Zöld diós juhsajtkrém friss pirítóson elkészítése:

1. A juhtúrót, a fetasajtot és a tejfölt keverőtálban simára keverjük (konyhai robotgéppel a legegyszerűbb). Az olíva olajat hozzáadjuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd a durvára vágott zölddiót beleforgatjuk.

2. A krémet friss pirítósra kenjük, tetejét zölddió szeletkékkel és petrezselyemmel díszítjük.

3. Tálaláskor a zöld dió szirupjával ízlés szerint meglocsolhatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc