Zöldbabos zöldségcsorba hozzávalók:

½ kb zöldbab

1 cukkini

3-4 paradicsom

2 paprika

3 burgonya

1 zeller

2 hagyma

1 sárgarépa

1 petrezselyem

1 paszternák

1 csésze korpacibere

1 köteg lestyán

1 köteg petrezselyemzöld

1 köteg kapor

1 evőkanál olaj

szemes bors

Zöldbabos zöldségcsorba elkészítése:

Megtísztísztjuk a babot, lecsípjük a végeket, felvágjuk. A zöldségeket kockára vágjuk. Kevés olajjal és sóval főni tesszük. Amíg főnek a zöldségek felvágjuk a paradicsomot is és a zöldfűszereket. A zöldségek megfőttek, hozzáadjuk a paradicsomot és a korpaciberét. Nagyon kicsit főzzük még a levest, eloltjuk és hozzáadjuk a zöldfszereket.

Tejfölell és két szát friss édes zöldhagymával tálaljuk.

A zöldbabos zöldségcsorba receptet nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc