Zöldfűszeres paradicsomos gomba hozzávalók:

500 g fehér gomba

1 citrom

petrezselyem

friss kapor

1/2 pohár fehérbor

1 teáskanál sűrített paradicsom

koriander

bors, só

olaj a sütéshez

Zöldfűszeres paradicsomos gomba elkészítése:

Mosd meg a gombát, csepegtesd le, és párold meg forró olajban.

Add hozzá egy citrom levét, a bort és paradicsomszószt. Ízesítsd apróra vágott zöldfűszerekkel, korianderrel, sóval és borssal.

Főzd nagy lángon, egy lefedetlen edényben. Hagyd, hogy párologjon el a levéből, majd vedd le a tűzről.

Tálald egytálételként tésztával vagy spagettivel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc