Zöldsaláta csorba hozzávalók:

2 sárgarépa

1 petrezselyem

2 hagyma

3 szál zöldhagyma

1 fej zöldsaláta

3-4 tojás

fűszerek

kapor

citrom

narancs

rizs

Zöldsaláta csorba elkészítése:

Megtisztítjuk a zöldségeket, felvágjuk apróra, a salátát is. Mindent megpárolunk kicsit olajban, majd főni tesszük vízbe. A vége fele savanyítjuk a levest citrommal és naranccsal. Omlettet csinálunk, használhatunk bele kaprot. Felkockázzuk és a legvégén ezt is a leveste hajitjuk. Fűszerezzünk mindent ízlés szerint.

A zöldsaláta csorba receptet BD ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc