Zöldség leves hozzávalók:

olja

1 hagyma

2 sárgarépa

2 petrezselyemgyökér

1 burgonya

1 kicsi karalábé

piros paprika

bors

1,2 l víz

ételízesítő

2 evőkanál búzadara

Zöldség leves elkészítése:

1 fej hagymát kevés olajon megpirítunk. 2-2 darab kockára vágott petrezselyemgyökeret és sárgarépát, 1 kis fej felkockázott karalábét, 1 darab felaprított burgonyát átforgatunk rajta. Piros paprikával és borssal megszórjuk, majd felengedjük 1,2 liter vízzel és sót hozzáadva puhára főzzük a zöldségeket.

Ételízesítővel fűszerezzük és a végén beleszórunk 2 evőkanál búzadarát. Pár perc alatt készre főzzük, vigyázva, hogy ne lágyuljon el a dara.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc