Zöldséges-csirkés palacsinta hozzávalók:

18–20 klasszikus palacsinta

egy nagy főtt csirkemell

25–30 g vaj

150 g tejföl

egy zacskó főtt vegyes zöldség

só, bors ízlés szerint

Zöldséges-csirkés palacsinta elkészítése:

A megolvasztott vajat egy serpenyőbe tesszük, tűzhelyen, kis lángon hozzáadjuk a feldarabolt csirkehúst.

Összekeverjük és hozzáadjuk a tejfölt.

Megmossuk a zöldségeszacskót, kivágjuk és mindenestül hozzáadjuk a csirkéhez. Ízesítjük sóval és borssal.

2-3 percig kis lángon főni hagyjuk.

Megtöltjük a palacsintákat egy-egy nagy kanál töltelékkel.

Összehajtjuk balról jobbra, majd feltekerjük és a tálba rakjuk.

15–20 percre sütőbe tesszük.

Hidegen is, melegen is fogyasztható tejföllel, ketchuppal stb.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc