Zöldséges halfilé hozzávalók:

4-5 személyre

60 dkg ton- vagy tőkehalfilé

20 dkg sárgarépa

20 dkg zöldborsó

10 dkg fehérrépa

10 dkg zeller

10 dkg konzervkukorica

4 evőkanál olaj

petrezselyem

lestyán

Zöldséges halfilé elkészítése:

A halszeleteket sózd, szórd meg apróra vágott lestyánnal és fektesd egy olajjal kikent tűzálló tál aljába.

A répákat és a zellert vágd vékony szeletekre, majd a borsóval és kukoricával együtt dobd forró olajra, sózd, szórd meg finomra vágott petrezselyemmel és pirítsd 4-5 percen át.

Ezután a zöldséget borítsd a halra, önts alá félujjnyi vizet, s közepesen meleg sütőben lefedve párold, míg minden meg nem puhul.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc