Zöldséges-húsos palacsinta hozzávalók:

½ l tej

1 csésze liszt

1 tojás a palacsintához

100 g hideg sülthús

100 g szalámi

100 g gomba

1 aprított hagyma

1 kanál sűrített paradicsom

1 csésze olaj

1 csésze édesített paradicsom

100 g füstölt oldalas

Zöldséges-húsos palacsinta elkészítése:

Készítsd el a hagyományos palacsinta tésztát tojásból, illetve lisztből, majd süsd meg a palacsintákat, helyezd egy tányérra és készítsd elő a tölteléket.

Daráld le a sülthúst, vágd fel vékony sávokra az oldalast, aprítsd fel a szalámit, majd keverd össze a megpárolt gombával és az apróra vágott hagymával. Sózd és borsozd a keveréket ízlés szerint, majd adj hozzá egy kanál sűrített paradicsomot.

Töltsd meg a palacsintát, tekerd fel és helyezd egy hőálló üveg formába.

Borítsd be az édesített paradicsommal, valamint a gombák párolása után megmaradt olajjal.

Rakd a formát a sütőbe és hagyd sülni fél órát.

Forrón, egyenesen a tepsiből tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc