Zöldségfasírt mártással hozzávalók:

1 sárgarépa

1 petrezselyem

1 zeller

1 pasztinák

2 tojás

zsemlemorzsa

2 csokor zöldfűszer

só, bors

Szósz

1 evőkanál vaj

2 evőkanál liszt

4 evőkanál zsír

Zöldségfasírt mártással elkészítése:

Vágd apró darabokra a megfőtt zöldségeket, keverd össze a fehér szósszal, tojásokkal, sóval, borssal és felaprított zöldfűszerekkel.

Formázz fasírtokat és forgasd meg lisztben, tojásban és zsemlemorzsában.

Süsd meg forró zsírban.

Készíthetsz kroketteket is ebből a keverékből.

Tálald forrón, paradicsommártásban.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc