Zsemlemorzsás puding hozzávalók:

6 tojás

9 kanál cukor

6 kanál zsemlemorzsa

vanília

fahéj

2 szegfűszeg

1 l édes fehérbor

Zsemlemorzsás puding elkészítése:

Verd fel a tojássárgákat krémes habbá, majd add hozzá a hat kanál cukrot, a zsemlemorzsát, az ételízesítőket, valamint a bor felét. Legutoljára pedig keverd hozzá a kemény habbá vert tojásfehérjéket is.

Öntsd az így kapott kompozíciót egy kibélelt tepsibe, majd süsd megfelelő lángon 40 percig.

Amint a puding megpirult, vedd ki a tepsiből és öntsd rá a három kanál cukorral összekevert, maradék bort.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc