Rántott vöröshagyma hozzávalók:

4 vöröshagyma

liszt

tojás

zsemlemorzsa

olaj

Rántott vöröshagyma elkészítése:

4 közepes méretű vöröshagymát tisztítsunk meg, és keresztben vágjuk kb. 1 cm széles szeletekre. Az egyes szeleteket szedjük szét, és a külső hagymakarikákat forgassuk meg lisztben. Utána verjünk fel 3 egész tojást, és mártsuk bele a lisztes karikákat.

Végül forgassuk meg zsemlemorzsában és bő, forró olajban, közepes tűzön süssük aranysárgára. Kevés sóval megszórva, melegen, feltétként tálaljuk. Tartármártással leöntve, és párolt rizzsel fogyasztva érvényesül leginkább az íze.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc