Alufóliában sült gombás csirkecomb hozzávalók:

2 db csirkecomb

2 nagy fej vöröshagyma

25 dkg gomba

só és törött fekete bors ízlés szerint

Alufóliában sült gombás csirkecomb elkészítése:

Az alufóliában sült gombás csirkecombhoz a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.

A megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom.

Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot.

Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm.

Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc