Krumplis gombapaprikás hozzávalók:

kb 1 kg friss gomba
3-4 burgonya
1-2 hagyma
100 ml olaj
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál koriander
1 teáskanál liszt
só, bors

Krumplis gombapaprikás elkészítése:

Vágd a gombákat négybe, majd párold meg olajban a felaprózott hagymával együtt.

Mikor kieresztették a levüket, adj hozzá lisztet és 2-3 csésze vizet.

A burgonyát vágd kockára, majd tedd bele ezt is.

Ízesítsd korianderrel és pirospaprikával.

Hagyd főni, amíg megpuhul a burgonya és elpárolog a lé egy része.

Fűszerezd a gombapaprikást sóval és borssal.

Felszolgálhatod sült kolbásszal vagy puliszkával.

A gombapaprikás receptet droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc