Agyvelő felfújt hozzávalók:

1 agy

2 evőkanál tejföl

50 g vaj

3 db tojás

3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt

Agyvelő felfújt elkészítése:

Az agyat megtisztítjuk és megfőzzük. Amikor kihűlt, feldaraboljuk. A vajat a tejföllel, a tojássárgával felverjük, és hozzáadjuk a parmezán sajtot meg egy szelet kenyér belét (amelyet előzőleg tejbe mártottunk és kicsavartunk), és jól elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt agyat és a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Végül az egészet egy edényben 40 percig főzzük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc