Laboda csorba hozzávalók:

1 fej hagyma

egy zellergyökér

néhány reteklevél

egy petrezselyemgyökér

egy csésze rizs

2-3 kg laboda

1 sárgarépa

citromlé

egy paszternák gyökér

Laboda csorba elkészítése:

Párold meg a hagymát, a zellert, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a paszternákot.

Add hozzá a vizet és a reteklevelet (ha van, ha nincs, nincs).

Hagyd főni, eközben darabolod fel kedved szerinti méretűre a labodaleveleket (kb. egy tállal).

10 perc múlva (maximum 15 perc)  keverd bele a rizst a citromlével is hagyd 5-10 percet főni.

Kapcsold le a tüzet és tedd bele a friss leostyánt és a zöld fűszereket.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc