Tárkonyos bárányhús hozzávalók:

1 kg bárányhús

1 kanál tárkony

1 nagy hagyma

1 csésze olaj

1 kanál ecet

1 kiskanál paradicsom

Tárkonyos bárányhús elkészítése:

A húst megmossuk és darabokra vágjuk, majd forró olajban megpirítjuk. Mikor a hús mepirult, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, egy csésze meleg vízzel felöntjük, a lábost lefödjük és lassú tűzön főni hagyjuk.

Hozzáadjuk a többször megmosott tárkonyt. A tárkonyt vagy apróra vágjuk vagy meghagyjuk az egész leveleket.

Szószt készítünk lisztből, vízből és paradicsomléből, ráöntjük az ételre.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és egy pár percig főni hagyjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc