Borjúhús tejfölös mártással hozzávalók:

egy kis borjú bélszín

3 evőkanál tejföl

3 evőkanál liszt

vaj

húsleves (ha szükséges)

só, bors

Borjúhús tejfölös mártással elkészítése:

Főzz meg egy kisebb bélszínt és, miután hűlt egy kicsit, szeleteld fel.

Egy tálban keverj össze 3 kanál tejfölt 3 kanál liszttel.

Ha kemény a tejföl, lágyítsd a keveréket egy kis kihűlt húslevessel.

Pirítsd meg egy kicsit a húsokat és öntsd rá a tejfölös keveréket.

Hagyd még forrni kicsit és kész!

Szórhatsz egy kis borsot a tetejére.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc