Húsos kenyér hozzávalók:
300 g reszelt sajt vagy sós túró
300 g párizsi (sonka, sonka szalámi)
4 db keményre főtt tojás
4 db nyers tojás
3-4 evőkanál tejföl
3-4 evőkanál liszt
bors ízlés szerint
Húsos kenyér elkészítése:
Felverünk 4 tojást, hozzáadjuk a reszelt sajtot, az apró kockákra vágott párizsit, a tejfölt, lisztet, borsot, s ezt mind összekeverjük.
A kenyeres tepsit kikenjük olajjal és lisztel, belefolyatjuk a massza felét, rápakoljuk a felszeletelt főttojást, s végül ráöntjük a maradék masszát.
Behelyezzük a tepsit az előremelegített sütőbe és 20 percig hagyjuk sülni (akkor van készen ha a tészta leválik a tepsi széléről).
Hidegen, felszeletelve tálaljuk.
0 hozzászólás