Tepsiben sült sajtos gombácskák hozzávalók:

néhány fehér gomba

2-3 kaliforniai paprika

1 fej hagyma

2 pradicsom

olaj

Tepsiben sült sajtos gombácskák elkészítése:

Mosd meg a gombákat, törd le a száraikatt és tedd őket olajos tepsibe. A gombafejeket töltsd meg a következő töltelékkel: a felaprított szárakat keverd össze 2-3 apróra vágott kaliforniai paprikával, karikázz rá hagymát és paradicsomot. Hintsd meg sóval és borssal és alufólia alatt süsd meg a sütőben.

Amikor a gombák megpuhultak, szedd le róluk a foliát és hagyd még sülni, amig elfogy alóluk a lé. Ekkor reszeld le sajttal és hagyd addig sülni, amíg  a sajt megolvad és megpirul.

Nagyon finom vegetáriánus egytálétel.

Egy pohár borral tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc