Savanyú korpacibereleves csirkeaprólékból hozzávalók:

fél kg burgonya

2-3 répa

1 petrezselyemgyökér

egy zeller

1 fej hagyma

egy kis csésze rizs

fél liter korpacibere

1 tojás

csirkeaprólék

szárny

nyak

petrezselyemlevél

Savanyú korpacibereleves csirkeaprólékból elkészítése:

A csirkeaprólékot, szárnyakat, nyakat főni tesszük az apróra vágott zöldségekkel és sóval. Külön megfőzzük a rizst, és akkor adjuk hozzá a leveshez, amikor a hús már puhára főtt. Akkor tesszük bele a külön felfőzött korpaciberét is.

A levesestálba egy felvert tojást teszünk, erre szedjük a forró levest, először néhány kanállal, majd az egészet beleöntjük. Apróra vágott petrezselyemlevéllel megszórva tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc