Korianderes mexikói húsdaráló hozzávalók:
1/3 csésze almaborecet
1/3 csésze borecet
1/3 csésze olívaolaj
1/3 csésze aprított koriander/ klasszikus petrezselyem
6 gerezd aprított fokhagyma
1 db zöldcitrom/citrom leve
2 evőkanál kömény
1 evőkanál egész bors
Korianderes mexikói húsdaráló elkészítése:
A pác akkor lesz tökéletes, ha egy napig állni hagyjuk, és csak ezután helyezzük bele a húst, mely szinte bármilyen lehet. Ha marhát, sertést vagy bárányt készülünk sütni, akkor a pácolási idő 6-, szárnyasok esetében 4-, míg hal készítése előtt 1 óra. A pikáns öntettel pácolt húsokhoz pikáns köret illik, amely lehet friss retek, újhagyma Globus Ínyenc mártással nyakon öntve.
0 hozzászólás