Sajtos-szilvás csirkemell hozzávalók:

1 kg csont nélküli csirkemell

fokhagyma – 3 gerezd

3 dl tejföl

petrezselyemzöld

paradicsom

szeletelt sajt

20-25 dkg szeletelt szilva

2 dl főzőtejszín

burgonya

1 dl olaj

liszt

Sajtos-szilvás csirkemell elkészítése:

A húst szeletekre vágom és sóval megszórom. Majd lisztbe forgatom és az olajban kicsit átsütöm. Utána sütőedénybe teszem és burgonyakarikákat teszek rá. Apróra vágott fokhagymával megszórom, a burgonyás húsokra sajtszeletet teszek. A tetejére a szilvákat vékony csíkokban ráteszem és megsütöm. Nagyon finom ízt ad a szilva a hús szeleteknek. Ráöntöm a főzőtejszínt, petrezselymes tejfölt. Lefedem éa 200 fokon megsütöm.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc