Csirkemellel töltött gomba hozzávalók:

600 g friss gomba

1 közepes nagyságú vöröshagyma

200 g csirkemell

1 tojás

½ kiskanál borsfű

só, bors

kevés fehérbor

Csirkemellel töltött gomba elkészítése:

Megtisztítjuk a gombát a héjától, majd eltávolítjuk a szárakat.

Megmossuk a gombát, majd tegyük egy ecetes, meleg vízzel  teli tálba.

A csirkemellet daráljuk le vagy vágjuk nagyon apróra.

A felkockázott hagymát kevés olajon pirítsuk meg.

Öntsünk kevés vizet a hagyma alá, hogy ne égjen oda.

Adjuk hozzá a csirkemellet, a borsfüvet és a gombaszárakat kockákra vágva.

10 percig hagyjuk sülni a hozzávalókat, majd vegyük le a tűzről egy kicsit.

Mikor kihűlt, ráütünk egy tojást és jól elkeverjük vele.

Megtöltjük a gombákat, ha ez kész, tepsibe helyezzük őket.

30 percig süssük, majd amikor már majdnem készen vannak, leöntjük őket egy kevés fehérborral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc