Csőben sült gomba spanyolosan hozzávalók:
2 kanál apróra vágott petrezselyemzöld
2 kanál zsemlemorzsa
50-100 g sós túró
600 g felaprózott paradicsomkonzerv
1 kanál olívaolaj
2 apróra vágott ajókagyűrű
frissen őrölt feketebors
250 g champignon gomba
Csőben sült gomba spanyolosan elkészítése:
Összekeverjük a gombát, a petrezselymet, a túrót, az ajókagyűrűt és a konzervparadicsomot.
Hozzáadjuk az olívaolajat, a borsot, a zsemlemorzsát, és összekeverjük.
Egy hőálló edénybe tesszük, amit előzőleg kikenünk olívaolajjal.
Megszórjuk zsemlemorzsával, 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 30 percre.
Kítűnő akár vegetáriánus egytálételnek is.
0 hozzászólás