Csokoládé bomba hozzávalók:

120 g csokoládé

100 g friss vaj

150 g porcukor

2 tojássárgája

Csokoládé bomba elkészítése:

Hidegen készítjük el. A csokoládét egy edényben felolvasszuk. Miután elolvadt, levesszük a tűzről, hozzátesszük a habbá vert vajat, és összekeverjük.

Majd hozzáadjuk a cukrot és egyenként a tojássárgáját. Így habbá verjük, és hidegbe tesszük, hogy megkeményedjen. A masszából dió méretű gombócokat formálunk, és csokoládéba mártjuk. A nagyobb hatás kedvéért kókuszreszelékbe vagy tortadarában is megforgathatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc