Disznócsont csorba hozzávalók:

disznó csontok

1 sárgarépa

1 fej hagyma

1 zellergumó

1 paszternák

petrezselyem és leostyán levél

egy csésze rizs

½ liter káposztalé

leostyán ízlés szerint

Disznócsont csorba elkészítése:

Mosd meg a csontokat és tedd fel főni 2 liter vízben. Szedd le róla a habot amikor forrni kezd és főzd tovább lassú tűzön. Add hozzá a csíkokra vágott zöldségeket, a sót és egy csésze rizst.

Amikor a rizs és a zöldségek megfőttek, savanyítsd a csorbát forró káposztalével és keverd bele a felaprított leostyánt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 105 perc