Klub szendvics hozzávalók:

4 szelet toast kenyér pirítva

ketchup

1 adag sült hasáb burgonya

2 szelet bacon szalonna

1 db tükör tojás

1 szelet natúr sült csirkemell

valamilyen zöld saláta (fejes, jég, lollo stb…)

majonéz vagy cesar öntet

pár szelet uborka és paradicsom

1 db hurkapálca vagy saslik pálcika

6 db olivabogyó

Klub szendvics elkészítése:

A szendvicshez a bacont, a tojást, a hasábot, a csirkemellet (só, bors hozzáadásával) megsütjük.

A kenyérszeleteket megpirítjuk.

Caesar öntet:

1 evőkanál szardella pasta (ha nincs paszta jó az olajos szardella is), 2 dl majonéz, 1 dl natúr joghurt, fél dl tejföl, só, bors, porcukor. A hozzávalókat összekeverjük és hűtőben minimum 15 percet pihentetjük letakarva.

3 kenyérszeletet megkenünk majonézzel vagy cesar öntettel. Ráhelyezünk 1-1 darabka megmosott saláta levelet. Az első szelet kenyérre helyezzük a sült csirkemellet, amire uborka és paradicsom szeletet rakunk. Erre jön a következő kenyér. Ide rakjuk a tükörtojást (mindkét felét jó megsütöttük!) Erre paradicsom szeleteket rakunk.

Jöhet a következő kenyér: Erre rakjuk a bacon szeleteket amire szintén uborka és paradicsom szeleteket rakunk. Lezárjuk a natúr szelet kenyérrel.

Átlósan beleszúrjuk a félbevágott pálcikát. Megtűzzük 3-3 olívabogyóval és a másik átlónál kettévágjuk.

A félbevágott szendvicset kinyitva tányérra helyezzük. Közé rakjuk a hasábburgonyát és kis csészében tálalunk mellé ketchupot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc