Padlizsánfasírt hozzávalók:

2 nagy padlizsán

2 evőkanál sajt

2 tojás

2 evőkanál liszt

olaj a sütéshez

friss saláta

Padlizsánfasírt elkészítése:

Süsd meg a padlizsánt, tisztítsd meg forrón, és hagyd lecsorogni. Zúzd péppé, és tedd egy edénybe.

Add hozzá a sót, sajtot, tojást és a lisztet. Keverd el jól, majd formázz fasírtokat egy evőkanállal, és süsd meg őket forró olajban.

Helyezd el a gombócokat egy tálcán, és hintsd meg őket reszelt sajttal. Díszítsd pár salátalevéllel.

Fogyasztható hidegen és melegen egyaránt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc